Travala.com voegt Agoda hotels als nieuwe partner toe en boekt een recordomzet in juli.

Travala is een samenwerking aangegaan met Booking Holdings-dochteronderneming Agoda. De ruim 600.000 hotels van Agoda zijn nu te boeken op Travala, waar gebruikers hun vakantie kunnen betalen in maximaal 30 verschillende cryptocurrencies, waaronder bitcoin en het native ava-token.

Travala genereerde ruim $ 400.000 aan inkomsten ("een stijging van 100% op maandbasis"), bijna 70% van alle boekingen zijn betaald met crypto ("+ 10% sinds juni"). Meer dan 20% van de totale boekingen in juli kwam via onze integratie met Expedia", zei Travala.com-CEO Juan Otero.

Travala's CEO, Juan Otero, vertelde aan een journalist van Cointelegraph dat het aantal eigendommen op het platform nu in totaal meer dan 2,2 miljoen heeft bereikt. Hij beweerde:

"We kunnen gerust stellen dat we 's werelds grootste op blockchain gebaseerde online reisbureau zijn op basis van het aantal beschikbare accommodatie-opties met meer dan 2.200.000 opties om te boeken voor 90.124 bestemmingen."

Disclaimer: Investeren brengt risico’s met zich mee! Meester Bitcoin biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Thumbnail (hoofd) afbeelding Pixabay