LibertyX brengt Bitcoin naar 20.000 Bitcoin-geldautomaten. 

Aanbieder van Bitcoin-betalingsdiensten LibertyX heeft het mogelijk gemaakt om Bitcoin te kopen bij meer dan 20.000 winkellocaties in de Verenigde Staten!.

Om het Crypto-ATM netwerk uit te breiden, werkt LibertyX uit Boston samen met de onafhankelijke ATM-operator DesertATM. De uitrol van de Crypto-ATM automaten is het gevolg van goedkeuring door het New York State Department of Financial Services (DFS). 

In een aankondiging op het Twitter-account van LibertyX zei het Crypto-ATM-servicebedrijf dat klanten van retailers, waaronder 7-Eleven, CVS Pharmacy en Rite Aid, Bitcoin (BTC) met contant geld zouden kunnen kopen. Om gebruik te kunnen maken van de Crypto-ATM automaten hebben gebruikers een LibertyX-account nodig via de mobiele app. Goedgekeurde accounthouders kunnen tot $ 3.000 aan Bitcoin per dag kopen.

LibertyX was het eerste bedrijf dat in 2014 de Bitcoin-geldautomaat lanceerde en heeft sindsdien duizenden lokale winkels gefaciliteerd met BTC-betalingsopties. Deze nieuwe ontwikkeling is een enorme stap in de richting van reguliere acceptatie en opent de deur naar cryptocurrency voor iedereen.

Eerder in juni breidde Bitcoin ATM-concurrent DigitalMint nog uit naar 20 locaties in Arizona en Nevada.

Disclaimer: Investeren brengt risico’s met zich mee! Meester Bitcoin biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Thumbnail (hoofd) afbeelding Pixabay