Coindesk bronnen melden: "PayPal start in 2020 met Bitcoin services voor 325 miljoen klanten.

Anonieme bronnen hebben tegen Coindesk verklaard dat de Fintech-giganten PayPal en Venmo van plan zijn om directe koop en verkoop van cryptocurrency uit te rollen voor alle 325 miljoen gebruikers van het platform. Het is belangrijk om te vermelden dat dit nieuws op het moment van schrijven door geen van beide bedrijven is bevestigd.

"Ik heb begrepen dat ze gaan toestaan dat crypto rechtstreeks bij PayPal en Venmo kan worden gekocht en verkocht," "Ze gaan een soort van ingebouwde wallet functionaliteit bouwen, zodat je het daar kunt opslaan." "Naar verwachting komt Paypal met meerdere wallets online om liquiditeit te verkrijgen." aldus een anonieme bron tegen CoinDesk

Een tweede bron bevestigde; "PayPal wil het kopen en verkopen van crypto aanbieden en zei dat de dienst verwacht kan worden in de komende drie maanden, misschien eerder".

Te midden van de geruchten heeft Paypal echter wel twee vacatures open staan waarbij ze op zoek zijn naar een crypto en blockchain expert. De eerste vacature is voor een baan met de titel "Technical Lead - Crypto Engineer". De tweede vacature is dat van een blockchain-onderzoekstechnicus.

Disclaimer: Investeren brengt risico’s met zich mee! Meester Bitcoin biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Thumbnail (hoofd) afbeelding Pixabay