Turks vastgoedbedrijf accepteert nu Bitcoin. 

Volgens het vastgoedbedrijf Antalya Homes dwong de coronaviruspandemie de vastgoedsector tot innovatie. Meer specifiek reageerde Antalya Homes door virtuele rondleidingen door het huis aan te bieden en ondersteuning voor Bitcoin toe te voegen als betaalmiddel op hun website.

De website van Antalya Homes bevat een speciale sectie 'Betalen met Bitcoin', waarin staat dat het bedrijf ook betalingen met XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, Tether, Stellar (XLM) en ETH mogelijk maakt.

Volgens een aankondiging op 15 juni beweert Antalya Homes de hoogst gewaardeerde onroerendgoedverkoop ooit te hebben geregistreerd met daarbij Bitcoin als betaalmiddel. Zo verklaade Bayram Tekce, de voorzitter van het bedrijf;

"Bij de verkoop van een villa in Antalya hebben we beelden van het huis met een drone vastgelegd en een online bezichtigingstour met de klant gedaan. Vervolgens hebben we de koper en de verkoper bij elkaar gebracht tijdens een online bijeenkomst en de onderhandelingen afgerond. Antalya Homes bemiddelde de betalingen met Bitcoin. Deze verkoop, ter waarde van $ 1,25 miljoen, was de hoogst gewaardeerde verkoop van onroerend goed ooit gedaan door Bitcoin in Turkije."

Disclaimer: Meester Bitcoin biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Thumbnail (hoofd) afbeelding Pixabay