Travala ziet een sprong van 205% in boekingsinkomsten als de reisvraag terugkeert - 60% betaald met cryptocurrencies.

Ondanks de aanhoudende coronacrisis en lockdowns in veel landen en plaatsen, zie Travala een een flinke groeispurt in het aantal boekingen. De boekingsinkomsten in mei stegen met 205% en 60% van alle boekingen werden betaald met cryptocurrencies, aldus het Travala maand rapport.

Travala, een website waar reizigers hun vakantie en vluchten kunnen boeken bij meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen en meer dan 2 miljoen hotels en accommodaties wereldwijd, heeft haar maandelijkse prestatierapport voor mei gepubliceerd. 

Juan Otero CEO van Travala; "We hebben een paar turbulente maanden achter de rug als gevolg van reisbeperkingen en grenssluitingen die hebben geleid tot annuleringen en minder boekingen", gaf Travala toe. "Het vertrouwen en de wens om weer te gaan reizen keren terug met een aanzienlijke toename... in vergelijking met april zijn de boekingsopbrengsten gestegen met  205%."

Ook het web-verkeer naar Travala.com groeide aanzienlijk gedurende de maand. Het directe verkeer naar de site vanuit de VS groeide het meest met 541%, gevolgd door Vietnam (118%), het VK (80%), Nederland (56%) en Duitsland (54%). De geboekte toplanden waren de VS, Thailand, Spanje, Nederland, Australië, Polen en Vietnam. 

Partners: Travala heeft veel zakelijke partners en evenals tal van betaalmethoden op de website. Recentelijk is Travala nog een partnerschap aangegaan met TravelByBit. Door deze partnerschap is Travala nu in staat om naast vakantieboekingen ook vliegtickets aan te bieden. De reispartners zijn verder Booking.com en Priceline. De blockchain-partners zijn Binance, Litecoin Foundation, Digibyte, Tron, Huobi, Bitcoin.com, Gemini, Komodo, Waves, Coingate, Gocoin, Kucoin, Crypto.com en Changelly.

(^ Een overzicht met partners van Travala met daarin veel cryptobedrijven en cryptocurrencies die worden geaccepteerd op de Travala website.)

Tal van betaalmogelijkheden: Het cryptovriendelijke bedrijf accepteert een breed scala aan cryptocurrencies voor het boeken van reizen en vluchten, zoals BTCBCHBNB, AVA, USDTETHLTCXRPTRXEOSADA, WAVES, XEM, DAI, QTUM, DASHXMRXLM, NANO, NEO en GUSD. 

Bovendien verstrekte Travala details over de populaire betalingsmethoden die op de website werden gebruikt. Ongeveer 21% van alle boekingen werd betaald in bitcoin ( BTC ), gevolgd door het native token AVA (16%), Crypto.com Pay (14%), BNB (2%) en (7%) aan overige cryptocurrency's. Ondertussen waren creditcard en Paypal betalingen goed voor 40% van de betalingen.

Tot 10% korting op vakantie's. Het Smart-Programma van Travala biedt tot 5% korting op de vermelde prijzen samen met nog eens 5% loyaliteitsbeloning nadat u uw verblijf heeft voltooid. Om in aanmerking te komen voor deze 10% korting moet u een bepaalde hoeveelheid AVA tokens in uw wallet (portemonnee) vasthouden. De wallet krijgt u automatisch zodra u een nieuw account op de website maakt en activeert. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar het Smart-Programma van Travala. Indien geactiveerd, is het van toepassing op alle hotel- en accommodatieboekingen. Je verdient ook bonusbeloningen van maximaal 1,5% per maand, uitgekeerd in AVA tokens.

(^ Het Smart-Programma van Travala biedt veel privileges.)

Ontvang € 23 (gratis) bij uw eerst volgende boeking.
Nadat u een account heeft aangemaakt op de Travala website en een eerste boeking doet van € 180 of meer, krijgt u - indien u gebruik maakt van de Meester Bitcoin registratie link - € 23 aan AVA tokens teruggestort in uw wallet, die u bijvoorbeeld weer kunt gebruiken met het boeken van een nieuwe reis.

Disclaimer: Meester Bitcoin biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Thumbnail (hoofd) afbeelding Pixabay.