Travala gaat fuseren met de door Binance ondersteunde TravelbyBit.

Door de fusie zal de combinatie van de twee toonaangevende op blockchain gebaseerde online reisplatforms worden gecombineerd om een van de grootste online reisbureaus ter wereld te bouwen.

Deze fusie is een strategische beslissing tussen Travala en TravelByBit, die de afgelopen twee jaar de leidende spelers zijn geweest in het bouwen van op blockchain gebaseerde reisboekingsplatforms. Als eerste stap van de fusie zullen de bedrijven elkaars reisaanbod op de markt brengen, terwijl op een later tijdstip een volledige integratie tussen de twee bedrijven zal creëren om zo een van de grootste online reisbureaus ter wereld te worden met een aanbod van meer dan 2 miljoen hotels en 600 luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld.

Juan Otero, CEO van Travala.com: "We kunnen niet meer enthousiast zijn om onze krachten te bundelen met TravelbyBit, dat wordt ondersteund door Binance en dat voortdurend de acceptatie van crypto's heeft bereikt en gepusht door het aanbieden van op blockchain gebaseerde online reisboekingservices. We delen vergelijkbare waarden met Binance en TravelbyBit en zijn volledig afgestemd op onze visie voor de toekomst van adoptie van cryptocurrency.” 

Changpeng Zhao (CZ), Binance CEO: " Travala.com en TravelbyBit hebben hun vermogen bewezen om reisboekingsplatforms van wereldklasse te bouwen waar de cryptogemeenschap dol op is. We kijken ernaar uit om hen te ondersteunen tijdens hun reis en meer wijdverspreide crypto-hulpprogramma's door reizen te brengen."

TravelbyBit, gevestigd in Australië, werd in 2017 gelanceerd als een manier voor reizigers om hun cryptocurrency te gebruiken bij het boeken van vluchten. Sinds het veiligstellen van zijn investering in 2018, is TravelbyBit uitgegroeid van een kleine start-up tot een van de toonaangevende cryptocurrency-vriendelijke vluchtboekingservices die zijn gebouwd voor de nieuwe economie en blockchain-generatie.

Caleb Yeoh, CEO van TravelbyBit: " Namens iedereen bij TravelbyBit zijn we erg verheugd om samen te werken met het team van Travala.com om het gebruik van blockchain en cryptocurrency binnen de reisruimte te bevorderen. De gecombineerde teams zullen dit doel gezamenlijk verwezenlijken."

Disclaimer: Meester Bitcoin biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Thumbnail (hoofd) afbeelding Pixabay.