Brave Browser bereikt bijna 5 miljoen dagelijkse actieve gebruikers.

De door cryptocurrency aangedreven Brave-browser heeft bijna 5 miljoen actieve dagelijkse gebruikers bereikt. Volgens een tweet gepubliceerd door Brave mede-oprichter en CEO Brendan Eich, bereikte Brave Browser 13,9 miljoen maandelijkse actieve gebruikers (MAU) en 4,8 miljoen dagelijkse actieve gebruikers (DAU) voor april.

De open-source webbrowser is gestegen van 13,5 miljoen MAU en 4,3 miljoen DAU in maart, wat een stijging betekent van 11% van het dagelijkse gebruikersbestand. 

Brave, dat werkt als een gratis webbrowser met ingebouwde ad-blocking, maakt gebruik van zijn Brave token (BAT) om zijn creatormarkt te stimuleren. Browsergebruikers kunnen BAT verdienen voor het bekijken van advertenties die privacy respecteren en dragen bij aan de ondersteuning van hun favoriete inhoud. 

Bovendien biedt Brave de mogelijkheid om webpagina's "3x tot 6x" sneller te laden in vergelijking met Chrome en Firefox. 

Download de nieuwste versie van Brave via onderstaande Meester Bitcoin partner button.

Download Brave

Disclaimer: Meester Bitcoin biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. Thumbnail (hoofd) afbeelding Pixabay.