Bitcoin voorstander Jack Dorsey, blijft aan als CEO van Twitter! Twitter heeft een akkoord bereikt met groot investeerder Elliott Management, waarin Jack Dorsey zijn positie als CEO blijft behouden.

Elliott-oprichter, Paul Singer, was naar verluidt bezorgd over het feit dat Dorsey zijn aandacht verdeelde in zijn rol als CEO van de twee beursgenoteerde bedrijven, Twitter en Square. Maar gezien het feit dat Dorsey zijn functie als CEO blijft behouden lijken deze zorgen voorbij te zijn.

Dorsey staat bekend als pro Bitcoin, het bericht dat hij als CEO aanblijft wordt door de Bitcoin-community als een grote overwining gezien.

Naast Dorsey, zal Jesse Cohn, Elliott's hoofd van het Amerikaanse Elliott Management, per direct toetreden tot het bestuur van Twitter, samen met Silver Lake co-Chief Executive, Egon Durban. Een derde onafhankelijke bestuurder zal nog later worden benoemd.

Volg Meester Bitcoin op Telegram voor unieke content, nieuws, blogs, marktupdates, polls, tips en nog veel meer! Het aanmelden is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk.

Naar de Meester Bitcoin Telegram