De Amerikaanse crypto-exchange, Bittrex, heeft de afgelopen jaren aanzienlijk terrein verloren aan rivalen. Zelfs een aantal recente airdrops, promoties en vergoedingskortingen hebben weinig effect gehad op het afnemende marktaandeel.

De concurrentie is moordend
Het crypto-uitwisselingsecosysteem wordt steeds moordender nu grote spelers vechten om het grootste deel van de markt te winnen. 
Bittrex is momenteel een uitwisseling die het gevecht lijkt te verliezen. Dit blijkt uit een analyse van CryptoQuant en Bitcoinist

Tegen het einde van 2017 was Bittrex een van de grootste crypto-exchanges met een marktaandeel van 40%. Sindsdien is het tijdens de berenmarkt van 2018 afgedaald naar een kritiek punt en weet het ondanks diverse marketingacties nauwelijks terrein te winnen.

CryptoQuant-team; "Sinds 2017 is Bittrex een van de beurzen die het erg moeilijk heeft om zijn marktaandeel te behouden. Het BTC-instroomaandeel daalde op een gegeven moment van 88% naar ongeveer 2%."


Lees de uitgebreide analyse op de website van Bitcoinist.

Gratis cryptocurrency verdienen met airdrops.

Meester Bitcoin introduceert een telegram kanaal speciaal voor kwalitatieve (voorgeselecteerde) airdrops. Het Telegram kanaal is voor iedereen vrij toegankelijk.

Naar de Meester Bitcoin Airdrop Telegram