Hoewel het proces van Kleiman tegen Wright op een slechte film lijkt, is de laatste gerechtelijke procedure in de zaak misschien wel de meest belachelijke tot nu toe.

De mysterieuze koerier 

De pogingen van Craig Wright om het proces tegen te houden lijken de laatste druppel te zijn geweest voor de Kleiman verdediging, wiens wettelijke vertegenwoordigers zeiden dat "Wright elke betekenisvolle vooruitgang onmogelijk maakte". De meest belachelijke claim die uit de laatste depot is gekomen, gaat over de controversiële 'bonded koerier'. De mysterieuze koerier die de 'privatekeys' moest afleveren om het gecodeerde bestand met de seed voor toegang tot de 1,1 miljoen Bitcoin's te doen ontgrendelen.

Valse beweringen en verduistering
"Craig Wright heeft documenten ten onrechte achtergehouden," verklaarde de raadsman van Kleiman in de zaak die beweert dat Wright een deel van de nalatenschap van wijlen Dave Kleiman onrechtmatig in beslag heeft genomen. Wright's patroon van valse beweringen en verduistering is niets nieuws - hij legde een eed af onder ede en legde bij verschillende gelegenheden valse documenten voor aan de rechtbank.

Ook diende Wright een enorme lijst van BTC adressen in met de verklaring dat deze van hem waren. Tot zijn verassing ondertekende een van de echte eigenaren van het adres het volgende bericht: "Dit adres behoort niet toe aan Satoshi of aan Craig Wright. Craig is een leugenaar en een fraudeur."Volg Meester Bitcoin op Telegram voor unieke content, nieuws, blogs, marktupdates, polls, tips en nog veel meer! Het aanmelden is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk.

Naar de Meester Bitcoin Telegram