Kraken Security Labs kraakt Trezor hardware wallets binnen 15 minuten.

Trezor One en Trezor Model T
Kraken Security Labs heeft via een Twitterbericht en een blog laten weten dat het Tech Lab van Kraken een manier gevonden heeft om de 'seeds' uit de Trezor One en Trezor Model T, cryptocurrency hardware te krijgen. Naar verluidt vereist de hack slechts 15 minuten tot fysieke toegang tot het apparaat. Publicatie in coördinatie met Trezor
Kraken laat in de blog weten dat de publicatie van de hack in coördinatie is gegaan met Trezor. "Bij Kraken Security Labs proberen we aanvallen tegen de cryptocommunity te ontdekken voordat de slechteriken dat doen. We hebben op 30 oktober 2019 op verantwoorde wijze de volledige details van deze aanval aan het Trezor-team bekendgemaakt. We gaan nu met deze kwetsbaarheidsvermelding naar buiten zodat de cryptocommunity zichzelf kan beschermen voordat een oplossing wordt vrijgegeven door het Trezor team.", aldus Kraken.

Reactie van Trezor
Vrijwel direct na de publicatie van de hack volgende een reactie van Trezor middels een Twitterbericht en een blogpost. In het bericht geeft Trezor meer informatie over hoe de hack tot stand is gekomen, wat de gevolgen kunnen zijn en hoe u zich beschermt. Op het moment van schrijven laat Kraken weten dat het belangrijk is om uw BIP39-wachtwoord in te schakelen met de Trezor-client en uw Trezor aan niemand af te geven. 

Volg Meester Bitcoin op Telegram voor unieke content, nieuws, blogs, marktupdates, polls, tips en nog veel meer! Het aanmelden is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk.

Naar de Meester Bitcoin Telegram