Bloomberg: Craig Wright heeft geen toegang tot Bitcoin Fortuin

Craig Wright, de Australische computerwetenschapper en zelfverklaarde Satoshi Nakamoto, zei tijdens een rechtzitting dat hij niet kan voldoen aan een gerechtelijk bevel om een ​​lijst van al zijn vroegere Bitcoin wallet adressen te verstrekken, dit meldde Bloomberg op 28 juni via een persbericht. 

Craig

(Craig Wright arriveert op 28 juni 2019 in de federale rechtbank in West Palm Beach, Florida. PHOTO: BLOOMBERG)

Gerechtelijk bevel:
De Amerikaanse districtsrechtbank had op 3 mei een bevel uitgevaardigd dat Wright een lijst met zijn openbare bitcoin-adressen moetst opstellen. Wright kon zijn Bitcoinposities per rechterlijk bevel echter niet bekendmaken.

Wil de echte Satoshi Nakamoto opstaan:
Het bevel maakte deel uit van een lopende zaak tegen Wright die werd ingediend door de 
David Kleiman estateKleiman was een cyber-security expert, van wie velen geloven dat hij de echte Satoshi Nakamoto was. Kleiman stierf in zijn huis in april 2013, schijnbaar aan natuurlijke oorzaken gerelateerd aan complicaties van een MRSA infectie. 

De Kleiman estate bracht de zaak voor het gerecht in februari 2018 en beweerde dat Wright honderdduizenden BTC ter waarde van meer dan $ 5 miljard had gestolen na het overlijden van Kleiman. Wright beweert dat hij voor zijn dood een belangrijke informatie over de activia aan Kleiman had gegeven.

Praat mee:
Wat is jouw mening over Craig Wright, de zelfverklaarde Satoshi Nakamoto ? Meester Bitcoin, het nummer één Bitcoin en altcoin platform van Nederland. Hier lees je het laatste nieuws, tips, reviews en interessante blogs. Praat als beginner tot expert mee met de honderden andere Crypto investeerders op het Meester Bitcoin platform. Praat over dit onderwerp en over alles wat te maken heeft met Bitcoin en altcoins in een van onze social media kanalen, Telegram, of Twitter.

Lees ook: Bitcoin door de $10.000 en zet een nieuw koersrecord sinds maart 2018