Telecom Gigant AT&T accepteert nu Cryptocurrency via BitPay

Telecom- en mediagigant AT&T uit de VS accepteert nu cryptocurrency voor het online betalen van telefoonrekeningen, volgens een officieel persbericht welke was gepubliceerd op 23 mei. AT&T verwerkt de rekeningen met behulp van het crypto-betalingsplatform BitPay.

AT&T Vice President Kevin McDorman verklaarde:

"We zijn altijd op zoek naar manieren om onze services te verbeteren en uit te breiden. We hebben klanten die cryptocurrency gebruiken en we zijn blij dat we ze een manier kunnen bieden om hun rekeningen te betalen met de methode die zij verkiezen."

BitPay is een platform dat Cryptocurrencies converteert naar fiat en wordt gebruikt door meer dan 20.000 bedrijven. AT&T is naar verluidt de eerste in de Verenigde Staten gevestigde onderneming in de draadloze netwerkindustrie die betalingen via BitPay aanbiedt.

AT&T is niet de enige die op zoek is naar nieuwe betaaloplossingen binnen de cryptocurrency-wereld. Grote retailers zoals Starbucks, Whole Foods en Overstock zijn allemaal begonnen met het accepteren van crypto-betalingen en de vraag naar cryptobetaaldiensten blijft maar groeien.

Lees ook: Gratis handleiding in- en verkopen Bitcoins en Altcoins