Coinbase komt met Crypto Visa Card

Coinbase het in Amerika gevestigde cryptobedrijf, bekend om zijn uitwisselings- en portefeuillediensten, is een nieuw zakelijk gebied betreden door het aanbieden van de Coinbase Card, een Visa-betaalpas.

Coinbase


Eerste de Britse klanten
In eerste instantie zal de Coinbase Card beschikbaar zijn voor de Britse klanten, andere nog niet-gespecificeerde Europese landen zullen in de komende maanden worden ondersteund, aldus Coinbase in een 
blogpost.

Coinbase Card-app
Met de komst van de Coinbase Card lanceert Coinbase ook een Card-app, "Om klanten te helpen hun uitgaven te beheren, hebben we ook de Coinbase Card-app gelanceerd, waarmee klanten kunnen kiezen uit welke van hun crypto-portefeuilles ze hun Coinbase-kaartuitgaven willen financieren. Coinbase Card ondersteunt alle crypto-activa die beschikbaar zijn om te kopen en verkopen op het Coinbase-platform, wat betekent dat ze een maaltijd met bitcoin kunnen betalen, of ethereum kunnen gebruiken om hun treinticket naar huis te financieren. De app biedt ook directe ontvangsten, transactieoverzichten, bestedingscategorieën en meer.", aldus Coinbase.

Voor de ondersteuning van de Coinbase Card werkt het bedrijf samen met Apto Payments, voorheen bekend als Shift Payments.

Volg het actuele Bitcoin en Altcoin nieuws op de Meester Bitcoin Slack
Op de Meester Bitcoin Slack (Dynamisch forum) vind je veel Crypto nieuws, tips, calls en kun je alle vragen stellen met betrekking tot het aanmaken van Wallets en allerlei crypto gerelateerde onderwerpen. Volledig gratis 👍 Doe mee! Klik hier om je aan te melden.


Praat mee!