Linh Thanh Group, het grootste distributiebedrijf in Vietnam, en KRONN Ventures AG, een blockchainbedrijf uit Zug, Zwitserland , ondertekenden een memorandum of understanding (MOU) voor de ontwikkeling van cryptocurrency en de oprichting van een cryptocurrency exchange in VietnamZe hebben de licentie verkregen voor het opzetten van een cryptocurrency exchange.

Licentie


Een exhange van wereldklasse?
In 
oktober 2018 heeft KRONN Ventures AG een consortium gevormd met financiële comités van vijf Aziatische ontwikkelingslanden, waaronder Vietnam, de FilippijnenCambodjaBangladeshen en Sri Lanka , om een ​​internationaal systeem te bouwen met blockchain-technologie die past in de Aziatische omgeving.

In een officiële verklaring van de Linh Thanh Group zei men dat:

Samenwerken met KRONN Ventures zal leiden tot een cryptocurrency exchange van wereldklasse, aangezien KRONN Ventures wereldwijd bekend staat als een 'leider' in blockchaintechnologie in Zwitserland en hebben we een samenwerking met de AI onderzoeksfaciliteit King's College in Londen.

Verder in het persbericht staat dat men verwacht dat de ontwikkeling zich naar andere landen zal verspreiden en dat de gevolgen en ontwikkelingen in Vietnam voelbaar zullen zijn in de omliggende regio's.

Lees ook: Louis Vuitton en Christian Dior op de blockchain