De Wirex Visa-kaart
De enige Visa-kaart ter wereld waarmee u uw Bitcoin, Litecoin, Ethereum en XRP als traditioneel geld kunt converteren en uitgeven. Geen verborgen kosten, geen gedoe. Dus lekker shoppen en betalen met cryptocurrencies via de Wirex (VISA) betaalkaart. 

Wirex? 
Wirex is een leverancier van cryptocurrency portefeuilles gekoppeld aan fysieke en virtuele Visa Debit-kaarten, evenals cryptocurrency en traditionele valuta-uitwisselings- en betalingsoplossingen. Het bedrijf heeft kantoren in Londen, Singapore, Tokio, Delaware, Toronto en Kiev. Vanaf 2017 bediende het meer dan 900.000 klanten in meer dan 130 landen. Het heeft in afwachting van e-geld licenties in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Japan, met verdere aanbiedingen op komst in de VS en Canada. Wirex behaalde in 2017 een transactievolume van $ 1 miljard.


Wirex

Is het gebruik van de kaart veilig?
De grootste zorg in de digitale wereld is de veiligheid. Wirex is PCI DSS-gecertificeerd en overtreft daarmee de standaard opgelegde industrienormen, maar er zijn nog meer extra beveiligingsfuncties, zoals:

Wirex-klanten kunnen hun saldo bekijken met een app die naast hun kaart werkt, waardoor ze verdachte activiteiten met gemak kunnen identificeren. Het dashboard stelt hen in staat de transactiegeschiedenis te bekijken, waardoor ze het tijdstip van transacties en het bestede bedrag kunnen volgen.

Met behulp van de app kan de kaarthouder zijn kaart in een oogwenk blokkeren. Hierdoor kan de eigenaar van de kaart zijn geld beschermen als de kaart is verloren of gestolen. Terwijl de kaart is geblokkeerd, kan de app worden gebruikt als vervanging voor transacties, en als de kaart wordt gevonden, kan de gebruiker deze net zo gemakkelijk deblokkeren. De APP ondersteunt 2FA, pin en vingerscan.

Wirex APP

De Kosten:
Een groot pluspunt voor Wirex is dat het is erg goedkoop is - eigenlijk is het enige dat u betaalt een maandelijkse vergoeding van £ 1,00 / € 1,20 / $ 1,50 en opnames van een geldautomaat. Het account zelf is gratis, de exchange van de wallets is gratis, de besteding zelf is gratis (Let wel: in de meeste landen worden Amerikaanse ePOS / POS-transacties belast met een vergoeding van $ 0,28).

Kosten WIREX

Persoonlijke ervaring met het gebruik van de betaalkaart
Ik bezit de Wirex betaalkaart nu ruim 2 weken en deze bevalt tot heden zeer goed. Zo gebruik ik hem zelf voor de kleine boodschappen en pinuitgaven. Maar je zou de kaart ook kunnen gebruiken in bijvoorbeeld: Restaurants, webshops, tankstation etc..etc.. Overal waar VISA geaccepteerd wordt is de betaalkaart te gebruiken. Het bestelproces was zeer eenvoudig. Via de Wirex website of de APP kun je een gratis account aanmaken, na het activeren van het account zie je meteen de mogelijkheid om de Wirex (VISA) betaalkaart te bestellen. In mijn geval duurde het een week voordat de betaalpas op de mat viel. 

Wirex Cryptoback - BTC verdienen met aankopen
Een leuk 'extraatje' met het betalen van de Wirex betaalpas is de 'Cryptoback - beloningsprogramma. Hiermee verdient u Bitcoin, met elke Wirex-betaalkaart uitgaven. U ontvang 0,5% in crypto (BTC) van elke aankoop met de Wirex-betaalkaart. Uw 'beloning' wordt vrijwel direct toegevoegd aan uw Bitcoin wallet in uw Wirex-app.

Klik hier om een GRATIS Wirex rekening met VISA kaart te openen.*
*Let op: Bijgaande link maakt gebruik van een referral-link. Via deze link krijgt zowel de poster van dit artikel als u een tegoed van $5 tot maximaal $10 bij een in-app besteding van meer dan $100. Indien u geen gebruik wilt maken van de refferal (actie) link kunt u op deze link klikken zonder refferal-aanmelding. --