Wat is een airdrop?
Wat als er een manier was om gratis tokens te krijgen van veelbelovende projecten? Dat is precies wat crypto-investeerders met airdrops kunnen doen. Een airdrop is een distributie van cryptocurrency- tokens aan gebruikers zonder kosten vooraf. Crypto-bedrijven voeren over het algemeen airdrops uit om de belangstelling voor hun projecten te vergroten. 

Soms moeten gebruikers echter bepaalde taken uitvoeren, zoals tweeten over het project, deelnemen aan een Telegram-kanaal of een enquête invullen. Dit worden meestal "bounty airdrops" genoemd, omdat gebruikers worden beloond met tokens voor het voltooien van een opeenvolgend aantal taken

-Lead-database genereren
Bij marketing draait alles om leads. Organisaties hebben de neiging om veel aandacht te besteden aan het genereren van geschikte leads die hun marketingcampagnes zullen aansturen en het potentieel verhogen. Airdrops kan worden gebruikt door op blockchain gebaseerde bedrijven om waardevolle leidende databases voor hun organisaties te genereren. In ruil voor gratis cryptocurrency-tokens worden gebruikers gevraagd om online formulieren in te vullen die waardevolle gebruikersinformatie bevatten die kan worden gebruikt om gerichte marketingstrategieën te ontwikkelen. Deze toepassing van airdrops voor het genereren van lead-databases kan zelfs worden gebruikt door bedrijven zonder blockchain.

Airdrop

Kun je geld verdienen aan airdrops?
Absoluut, in de zomer van 2017 gaf OmiseGO nog gratis OMG weg. Op dat moment waren de coins zo’n 10 cent per stuk waard. OMG is tijdens de bull-run in van 2017 meer dan 20$ waard geweest. Dus als je in de zomer van 2017 voor 2 euro aan OMG tokens hebt ontvangen waren die in januari 2018 ongeveer 400 euro waard.

Het kan zelf nog beter Ontology eerste airdrop, men kreeg 1000 tokens enkel voor het geven van email en walletadres. Ontology haalde op zijn ATH 11$.
Je kunt dus absoluut geluk hebben en hier wat geld mee verdienen maar je kunt ook net zo goed alleen maar ‘rommel’ toegestuurd krijgen die je wallet bevuilt.

Pas op voor scams!
Zoals overal in de crypto community zijn er ook op het gebied van airdrops scammers actief. Hou er rekening mee dat airdrops vaak coins storten ter waarde van hoogstens 1, 2 of 3 euro/dollar. Zoek je bijvoorbeeld op #airdrop op Twitter dan zul je ook vaak allemaal onrealistische voorstellen voorbij zien komen.

Wanneer u deelneemt aan airdrops is het belangrijk om bewust te zijn van de beveiliging om niet het slachtoffer te worden van frauduleuze airdrop-campagnes. Sommige airdrops zijn ontworpen om portefeuilles te hacken en privésleutels te stelen. Bevestig altijd de authenticiteit van een cryptocurrency-airdrop-campagne voordat u eraan deelneemt. Bovendien zullen de tokens die oplichting zijn, waarschijnlijk om privéinformatie vragen om u in de airdrop op te nemen. Dit is een rode vlag, vooral als het zeer gevoelige informatie is, zoals uw persoonlijke sleutels. Als je u privésleutels opgeeft, ben je bijna zeker je geld kwijt.

Belangrijke tips:
-Maak een aparte wallet aan voor airdrops, in de meeste gevallen ERC20, dus Eidoowallet of myetherwallet. Voor Neo kun je bv Neon wallet gebruiken
-Maak een apart mailadres aan.
-Geef geen gevoelige informatie weg zoals je private-key

De Meester Bitcoin Airdrop Telegram
Meester Bitcoin heeft een speciaal telegram kanaal voor kwalitatieve (voorgeselecteerde) airdrops. Het Telegram kanaal https://t.me/Meesterairdrop is voor iedereen vrij toegankelijk. Elke dag komen er tientallen airdrops voorbij. Maar welke airdrops zijn nu 'enigszins' betrouwbaar en rendabel? Om een hoop zoekwerk uit handen te nemen zullen staff leden van het Meester Bitcoin Platform aan de hand van criteria op zoek gaan naar de potentiële juweeltjes. Dit scheelt een hoop zoekwerk en het levert 'hopelijk' een leuk zakcentje op.

Aanmelden is gratis

Naar de Meester Bitcoin Airdrop Telegram