Hallo allemaal. Inmiddels hebben we de basis van het nieuwe Meester Bitcoin platform gelegd en zijn we bezig met het realiseren van vervolgstappen. We zouden het erg leuk vinden om jullie te betrekken in de ontwikkelingen. Op dit moment willen we dit allereerst doen op twee gebieden:

Wie zou het leuk vinden om ons op een van beide gebieden te helpen? Het idee is om voor elk van deze twee gebieden een projectteam op te starten. Op basis van een agile manier van werken willen we kijken hoe we onze ideeën en jullie ongetwijfeld goede :) input en ideeën bij elkaar kunnen brengen, zodat de stappen die we zetten daar alleen maar beter van worden. Natuurlijk moet zoiets passen bij jullie dagelijks leven, dus indien er interesse is, dan vinden we vast een manier waarop dit past. 

Wat bieden wij: ondanks dat jullie inzet vrijwillig is, willen wij jullie van dichtbij laten meemaken hoe dynamisch de wereld van de crypto currencies is. Jullie krijgen van dichtbij mee hoe het Meester Bitcoin team continu bezig is om met elkaar een mooie community neer te zetten en we zijn jullie dan ook erg dankbaar voor jullie inzet. Natuurlijk krijg je hier een Diamand status voor terug, mocht je nog geen Early Bird Member zijn.

Klik op een van de twee 'gebieden' om te reageren. Let op, elk gebied heeft zijn eigen link. Even voor de duidelijkheid: de reacties worden opgeslagen in een zogenoemd 'applicant tracking system'. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij op een goede manier omgaan met jullie (privacy gevoelige) persoonsgegevens. 

Wij kijken uit naar jullie reacties. :)

Groeten, 

Team Meester Bitcoin