(Member blog door Johannes Sunnyfield ~ Vrolijk kerstfeest 2017!)

Zo vlak voor de kerst donderen vele cryptokoersen met woest wapengekletter tussen BTC- en BCC aanhangers en koersmanipulatoren in elkaar, waar andere koersen zoals PHR juist met razende start worden gelanceerd met imponerend woeste kracht.
Dit is een geschenk van de Kerstman voor de Startende Crypto-instappers die nu voor een prikkie op de eerste rij kunnen zitten en voor een spotprijs hun Eerste Aankoop kunnen doen.
De Kerstman wil de nieuwelingen echter wel waarschuwen met het zielig pathetisch verhaal van onderstaande koortsachtig geobsedeerde handelaar die hij bij toeval ontmoette in een groezelig goedkoop motel. Een noodkreet uit de diepste krochten van het Crypto Universum.
Lees en huiver:
Stapt niet in dezelfde val…!

Lotsbestemming

Ik leef en handel ’s nachts als het oorverwoestend stil is en iedereen slaapt. Ongehinderd door storende geluiden uit een op drift geslagen buitenwereld waar het overgrote deel van de bevolking braaf achter het televisiescherm zit, weldadig verdoofd door heerlijk smakend goedkoop bier, kankerverwekkende borrelnootjes en geruststellende desinformatie door de neutrale NOS, de rechtse Telegraaf of de (haha) linkse Volkskrant.
In díe donkere stille nachten schrijf ik mijn blogs en maak de ultiem bevredigende trades.
In zúlke nachten claim ik mijn forks omdat ik het overdag met de beste wil van de wereld niet durf.
Dán maak ik de mooiste bottom calls.
Zó verhoog ik mijn Bitcoinratio.
Zó laat ik mijn schoorsteen weldadig roken terwijl ik mezelf Helende Slaap ontzeg, overeind blijvend op de oneindig brandende passie voor crypto.
Adrenaline krachtig en overvloedig spuitend uit beide oren als een overijverig vrijwillige brandweerman die zichzelf uit klemmende onzekerheid wil bewijzen aan, nou ja, niet eens wetend aan wie!

Dát is hoe ik leef.
Dát is mijn lotsbestemming.

Fragiel beschamende waarheid

Doorgaan zal ik, niet op of omkijkend zal ik dóórgaan, verder en verder totdat ik moederziel alleen ongemerkt heenga als een mot die in in het blauwe licht vliegt van een electrificator voor ongewenst impopulaire insecten. Zo iemand die nooit wist wat hij met al zijn virtueel vermogen doen moest en nooit een vrouw of vriendin kon vinden.
Dat is de uiteindelijk fragiel beschamende waarheid,

Ik zeg het maar eerlijk

~ Johannes Sunnyfield ~ Vrolijk kerstfeest 2017!
Meester Bitcoin Community lid


Wil je ook voor het Meester Bitcoin platform bloggen?

Laat het ons weten info@meesterbitcoin.nl of spreek Meester Bitcoin via PM aan in de Slack.