Investeren in vastgoed voor iedereen!

(Staff blog door @Meester Bitcoin @bitenlitecoin en Mijn Vastgoed~ 06 juni 2018!)

Kennismaking:

Vrijdag 1 juni 2018 was de dag dat het Meester Bitcoin team in het mooie Utrecht kennismaakte met dhr Mastenbroek, CEO van Mijn vastgoed. Deze kennismaking kwam tot stand nadat het team van Mijn Vastgoed contact zocht met Meester Bitcoin. Net zoals het Meester Bitcoin Platform richt Mijn Vastgoed zich dan ook op de Nederlandse markt.

Zoals jullie weten is het Meester Bitcoin team achter de schermen druk bezig om het platform naar een hoger level te tillen. Naast een nieuwe website, dashboard en nog vele andere aankomende functies gaan we ook een podium bieden aan start-ups. Vooral start-ups van Nederlandse bodem dragen wij een warm hart toe. Let wel, wij blijven een onafhankelijk platform en geven geen investeringsadvies. Het Meester Bitcoin Platform is een kennisbank waar alle Crypto informatie en kennis samenkomt.

In onderstaande blog willen wij jullie graag kennis laten maken met Mijn Vastgoed.

Over Mijn Vastgoed:

( Door Mijn Vastgoed~ 06 juni 2018!)

Mijn Vastgoed™ is een nieuwe blockchain start-up die investeren in Nederlands beleggingswoningen voor iedereen mogelijk wil maken. Deze markt is op dit moment booming, maar het valt voor de gewone Nederlander niet mee om hier de vruchten van te plukken. Mijn Vastgoed wil dit mogelijk gaan maken door middel het distribueren en verhandelbaar maken van blockchaintokens. 

In vastgoed investeren is op dit moment helaas niet voor iedereen mogelijk. Er zijn grote bedragen nodig om een succesvolle investering te doen; daarnaast is de vastgoedmarkt een ‘ons-kent-ons’ markt waar de meest rendabele woningen onderling worden verhandeld, om nog maar te zwijgen over onoverzichtelijke notaris- en financieringskosten. Crowdfunding op basis van blockchain heeft de potentie om een revolutie in deze markt te ontketenen.

Wat wil Mijn Vastgoed™?

Mijn Vastgoed wil het voor iedereen mogelijk maken om in vastgoed te investeren. Daarom ontwikkelt Mijn Vastgoed een online platform waarop investeringen in individuele beleggingswoningen opgedeeld worden in blockchaintokens en aangeboden kunnen worden. Gebruikers van het platform maken daarmee aanspraak op een deel van de huuropbrengst en meerwaarde bij verkoop. De blockchaintokens kunnen op het online platform aangekocht en verhandeld worden waardoor de klanten razendsnel hun beleggingen in vastgoed kunnen aan- en verkopen.  Wij richten ons hierbij uitsluitend op de Nederlandse markt.

Maak kennis met het team:

Mijn Vastgoed staat onder leiding van Dhr Mastenbroek. Dit initiatief komt voort uit zijn ideaal om beleggen met hoog rendement gemeenschappelijk toegankelijk te maken. Hij wordt hierbij geholpen door het team dat bestaat uit twee blockchainsoftware-ontwikkelaars, een webdeveloper & grafisch vormgever, een marketeer en een communicatiespecialist. Ze worden ondersteund door twee adviseurs op het gebied van financieel toezicht en makelaardij. Samen zullen ze volgens onderstaande roadmap te werk gaan.

Roadmap en de doelstellingen:

 

De beste Europese ICO van 2018.

Dat zou zomaar de titel zijn die Mijn Vastgoed™ zichzelf straks mag toekennen. Mijn Vastgoed™ heeft namelijk de top 10 bereikt in de Europese ICO Pitch Competitie. Op 7 juni staat Mijn Vastgoed™ in de finale en strijdt voor de titel beste Europese ICO van 2018. De finale vindt plaats tijdens de Blockchain Innovation Conference op het hoofdkantoor van de Rabobank te Utrecht. Europese Pitch ICO Competitie Projecten konden zich aanmelden om deel te nemen aan de Europese ICO Pitch Competitie. Een jury onder leiding van gerenommeerd publicist en blockchain-adviseur Richard Kastelein beoordeelden de ICO’s. Kastelein is oprichter van Blockchainnews.com en adviseert blockchain projecten wereldwijd. Ook heeft Kastelein o.a. publicaties geschreven over blockchain voor Harvard Business Review. De projecten zijn o.a. beoordeeld op concept, professionaliteit en het team. Een eis voor deelname was dat een project uit een Europees land afkomtig is. Andere projecten uit de top 10 die ook strijden om de titel zijn Time.Lab (Medisch), Fissacoin (events) en Icasting (casting). Op 7 juni vind de 5de editie van de Blockchain Innovation Conference plaats in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Het is de grootste conferentie over blockchain innovatie van de Benelux. Dit jaar zullen er 500+ deelnemers zijn die meer dan 100 bedrijven vertegenwoordigen. Bekende en inspirerende sprekers zullen aanwezig zijn zoals Prins Constatijn, Wiebe Draijer (CEO Rabobank), Frans Kempen (Blockchain Lead IBM) en Janko Gorter (Nederlandse bank).

Public Token sale Mijn Vastgoed™

De financiering voor de ontwikkeling van het online platform gebeurt door de uitgifte van dividendtokens. Door op deze manier financiering op te halen maakt Mijn Vastgoed ook het investeren in de start-up voor iedereen mogelijk. De dividendtokens die worden uitgegeven tijdens de token sale geven exclusief recht op toekomstige uit te keren dividend door Mijn Vastgoed. Deze tokens kunnen alleen worden verkregen door tijdens de token sale te investeren in Mijn Vastgoed. De dividendtokens kunnen worden vergeleken met een aandeel aan toonder. De dividendtokens die tijdens de token sale worden uit gegeven moeten niet verward worden met de vastgoedtokens die later op het online platform kunnen worden gebruikt voor de aankoop van beleggingswoningen. Op het online platform worden er blockchaintokens aangemaakt per individuele beleggingswoningen. Deze blockchaintokens hebben dus alleen betrekking op een specifieke woning, die centraal op het online platform verhandelbaar worden gemaakt. De dividendtokens geven dus geen gebruikersrecht op het toekomstige platform.

Na de public token sale zal Mijn Vastgoed™ crypto exchanges (handelsplatformen) benaderen om de dividendtokens verhandelbaar te maken. Opgemerkt dient te worden dat dit alleen gebeurt zolang dat niet in strijd is met Nederlandse wet- en regelgeving.

Bij elke investering krijg je een 25% GRATIS token bonus*. KLIK HIER voor de token verkoop.

(* Actie is geldig gedurende fase 1 van de tokensale)

In samenwerking met het Meester Bitcoin platform zal er op korte termijn een Q&A georganiseerd worden. Tijdens de Q&A zal het team van Mijn Vastgoed eventuele vragen en updates met de leden delen. Houd de blogs en de social media kanalen van Meester Bitcoin in de gaten voor updates en nieuwsberichten!

Met de beste crypto groeten,

Mijn Vastgoed.
Voor directe vragen zijn wij te bereiken op onderstaande kanalen:
Mijn Vastgoed Telegram
Mijn Vastgoed E-mail