Nederlandse studenten komen nog te weinig met de digitale valuta in aanraking binnen het onderwijs. Daarin deelt MeesterBitcoin.nl de visie van Exalo Media, ontwikkelaar van de Webseller Lesmethode.  Crypto valuta zullen niet meer weggaan uit zowel ons privé als ons zakelijk leven. Daarom zien beide partijen meerdere mogelijkheden om een brug te slaan tussen het (handels)onderwijs en de digitale munten.

“De eerste lesmethode in NL die met BTC kan worden gekocht én studenten meeneemt in de wereld van digitale valuta”

E-commerce en online marketing vanuit de beleefwereld van de mbo-student

In de Webseller lesmethode maakt de student op een interactieve manier kennis met online winkelen en het aanprijzen van een product met behulp van internettoepassingen. De lesmethode is de modernste methode voor e-commerce en online marketing doordat het een apart onderdeel heeft met betrekking tot Bitcoin en altcoins. De online marketing en e-commerce lesmethode is geschikt voor de opleidingen Handel en Ondernemerschap (niveau 3 en 4) en Logistiek en Commercie (niveau 3 en 4). Aan een aparte leerlijn “Online Marketing” wordt momenteel gewerkt!

Digitale Valuta als onderdeel van de lesmethode Webseller

In het onderdeel “Online betalen” leren de studenten alle ins en outs van de digitale valuta zoals we die nu kennen en gebruiken. Ook leren de studenten wat over de achterliggende techniek: blockchain. De lesmethode is geschreven voor studenten die een opleiding in de sector Handel, Economie of Commercie/Logistiek volgen, daardoor wordt de informatie niet op een (té) technische manier overgebracht. Sterker nog, de lesinhoud is gericht op de techniek van het betalen, met als uitgangspunt “cryptovaluta als betaalmiddel” binnen een webshop.

Leerjaar 1

Dynamisch lespakket door samenwerking met cryptospecialist Meester Bitcoin

De mbo-studenten waarvan de opleiding de lesmethode op de boekenlijst heeft staan kunnen vanuit de digitale leermethode in de elektronische leeromgeving – de Webseller ELO – doorklikken naar de website van specialist Meester Bitcoin om hier nog meer verdieping te zoeken in het onderwerp “cryptocurrencies”. Daarmee wordt het lespakket dynamisch en blijft het actueel.

Webseller met Bitcoin aan te schaffen, statement richting onderwijs

Om aan te geven dat het schrijvers van de Webseller Lesmethode menens is, is ervoor gekozen om de Bitcoin ook als betaalmiddel in de Webseller webshop  te implementeren. Het uitgangspunt is niet dat de studenten ineens massaal met Bitcoin een licentie aanschaffen, maar juist om een statement te maken richting ten opzichte van de toekomst van de digitale valuta in het onderwijs.

Meer informatie over het opnemen van de lesmethode in het lespakket op uw school? Lees er alles over op de Webseller website!


Samenwerken of promotie door Meester Bitcoin?

Ook samenwerken met Meester Bitcoin of wilt u uw product of dienst op onze platformen promoten? Neem contact op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

 
Ledger nano S