Ontwikkeling Meester Bitcoin platform (Update 1)

(Staff blog door @Meester Bitcoin en @bitenlitecoin ~ 20 mei 2018! 

Beste allemaal,

Wij willen jullie graag bijpraten over de stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het nieuwe Meester Bitcoin platform.
Wij hebben een jaar achter de rug waarin we een flinke groei hebben doorgemaakt. Deze groei is te zien op verschillende manieren;
– Veel nieuwe leden die met enige regelmaat een kijkje nemen op de Slack of op het Telegram kanaal;
– Niet alleen nieuwe leden, maar ook en vooral groeiende activiteit (actieve kennisdeling door leden) op het platform;
– De groei van het team achter het platform.

Tijd voor een nieuwe fase!

Jullie kunnen allemaal begrijpen dat deze periode erg leerzaam is geweest. Een paar maanden geleden hebben wij dan ook tegen elkaar gezegd dat het tijd is om te bekijken of we staan waar we willen staan. Iets dat we echt fantastisch vinden is het feit dat de community (de leden en de staff van de Slack en van Telegram) met elkaar kennis aan het delen is. Juist dit is de reden dat Meester Bitcoin ooit ontstaan is. En, daarom hebben wij de handen ineen geslagen en zijn we opnieuw met een whiteboard aan de slag gegaan. We hebben ontdekt dat we heel blij zijn met de huidige resultaten, maar we willen zoveel meer…. we willen met elkaar zoveel meer mogelijk maken. De drijfveer hierachter is dat we kennis willen blijven delen. Hier worden we namelijk allemaal beter van en uiteindelijk is het precies dat wat ons trots maakt.

Van Goed naar Beter…

Uiteindelijk hebben we een doel: we willen het actiefste kennisplatform zijn op het gebied van crypto’s met de hoogste community-tevredenheid. En, die tevredenheid moet niet alleen ontstaan omdat er simpelweg goede calls gegeven worden. We willen dat de hele community op dit platform kennis kan opdoen, zodat iedereen zich met wat extra kennis in de rugzak door de wondere wereld van de crypto’s kan begeven. Ooit hebben we horen zeggen: een dom mens leert van zijn fouten, een slim mens leert van de fouten van een ander. Nou, dit is wellicht wat hard gezegd; maar laten we vooral met elkaar leren van de fouten die gemaakt zijn en worden.

Het nieuwe Meester Bitcoin landschap (Roadmap)

Om de komende maanden mooie stappen vooruit te maken, hebben wij een ontwikkel-landschap uitgetekend. Natuurlijk willen we jullie hier graag in meenemen, maar tegelijkertijd willen we ook rustig kunnen werken aan onze missie om dit landschap succesvol uit te rollen. Om deze reden kiezen wij ervoor om onderstaand landschap te laten zien. Telkens wanneer er een nieuw stuk ontwikkeld is, dan wordt dit plaatje verder ingekleurd. Op deze manier weten wij wat wij aan het doen zijn, en weten jullie dat we nog lang niet klaar zijn. En, het geeft ons ook een gerust gevoel dat we goede ideeën kunnen blijven integreren in dit landschap.

 

Onze focus ligt op dit moment bij het volledig herbouwen van de website van Meester Bitcoin, inclusief een gedeelte waarop leden kunnen inloggen. Deze twee onderdelen worden binnen nu en twee maanden (!) volledig live gezet. De ontwikkeling is in volle gang en we liggen op schema. Een aantal onderdelen die specifiek benoemd kunnen worden zijn o.a. een nieuw call-systeem en een verbeterd overzicht van de munten waardoor het Google Sheet document uitgefaseerd zal worden.


Ontwikkeling Meester Bitcoin platform (Update 2)

(Staff blog door @Meester Bitcoin en @bitenlitecoin ~ 02 juni 2018!

Ik wil jullie bij deze weer graag een update geven over de ontwikkelingen van het nieuwe platform.

Op dit moment zijn we, zoals ook uit de roadmap te halen is, bezig met de twee bouwblokken ‘website’ en ‘leden’. Dit betekent dat, bij livegang, de huidige website vervangen wordt. Daarnaast krijgt de website daarbij al een login, waarmee VIP leden onder andere bij het altcoin-analyse onderdeel kunnen komen.  Via bijgaande screenshot krijgen jullie alvast een beeld van de manier waarop deze review pagina (voor een deel) is opgebouwd. Dit ledenonderdeel zal in de loop van de tijd verder uitgebreid worden, want een aantal bouwblokken zijn echt voor leden bedoeld. En, zoals al eerder vermeld, alle huidige VIP leden leden krijgen een bijzondere status op het nieuwe platform. Meer info hierover volgt over een niet al te lange tijd!

Preview van ons Altcoin – Analyse systeem:

Wij werken ondertussen met vol enthousiasme verder en kijken er echt naar uit om straks live te gaan! Het duurt nog even, maar we hebben weer een paar mooie stappen vooruit gezet!

Ontwikkeling Meester Bitcoin platform (Update 3)

(Staff blog door @Meester Bitcoin en @bitenlitecoin ~ 04 juli 2018!

1,2,3…launch!! To the moon!

Hallo allemaal. Hier weer even opnieuw een platformupdate. Er wordt hard gewerkt om de basis van het nieuwe platform deze maand te lanceren. We hebben hiervoor een specifieke datum op de kalender omcirkeld. Hier komt ie: het gaat om 27 juli 2018!! Natuurlijk gaan we alleen live op het moment dat we weten dat alles goed werkt. De deadline die we onszelf opgelegd hebben is ambitieus, maar daar lopen we niet voor weg.

Omdat we de afgelopen weken ook weer ideeën concreter hebben kunnen maken, hebben we ook ons landschapsoverzicht uitgebreid. Ik plaats hieronder even een afbeelding van dit nieuwe landschap en plaats ook een screenshot van een call-detailpagina, zodat jullie alvast een beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden die we gaan bieden.

Meester Bitcoin landschap (Roadmap) update:

 

Preview call-detailpagina:

 

Ontwikkeling Meester Bitcoin platform (Update 4)

(Staff blog door @Meester Bitcoin en @bitenlitecoin ~ 09 juli 2018!

Een tipje van de VIP-Sluier!

Beste allemaal,
Zoals jullie weten zijn we achter de schermen druk bezig met de nieuwe Meester Bitcoin website en alle toffe (unieke) toevoegingen zoals een leden portaal, een nieuw call systeem, het virtualiseren van de spreadsheet, maar ook zijn we druk bezig hoe we vorm aan het VIP gedeelte gaan geven. Zoals jullie weten is VIP worden nu nog voor life-time. Om een klein tipje van de VIP-sluier te geven zullen alle huidige en aankomende life-time VIP leden een exclusieve status met bijbehorende privileges op ons platform krijgen en kunnen genieten van alle nieuwe functionaliteiten die het platform nu en in de toekomst gaat bieden.  Deze exclusieve status is dus eenmalig en enkel toebehorend aan de life-time VIP leden.

VIP abonnementen:
Zoals ook al eerder vermeld zullen we met VIP abonnementen gaan werken. Nieuwe VIP leden zullen dus een maandelijkse bijdrage gaan leveren voor alle extra`s die het platform te bieden heeft. De VIP abonnementen worden onderverdeeld in een drietal categorieën.
– Brons (Gratis, toegang tot de publieke kanalen zoals nu ook het geval is)
– Zilver (Zilver, toegang tot een gedeelte van het besloten onderdeel van het platform)
– Goud  (Goud, volledige toegang tot het platform en alle functionaliteiten)
 
Let op, het kan zijn dat we de namen van deze categorieën nog wijzigen. 

De abonnement prijzen en de daaraan specifieke gekoppelde features zullen op korte termijn bekendgemaakt worden.Wat ik jullie wel alvast kan vertellen is dat wij onszelf het doel gesteld hebben stap voor stap met nieuwe uitbreidingen te komen. Livegang is de basis waarmee we het fundament leggen, daarna komen we met regelmaat met nieuwe uitbreidingen. Jullie feedback willen we daarbij ook graag horen, want wij vinden dit belangrijke input voor verdere uitbreidingen. Ook hierover volgt binnenkort meer informatie! :)Lees meer over de VIP voordelen.

 

Stay tuned!