Groepscursus en seminars

Wilt u graag in crypto's investeren, maar twijfelt u op welke manier dat het beste kan gebeuren? Dan helpt de Meester Bitcoin community u graag. Op het platform van Meester Bitcoin kunt u veel vragen stellen, die via de website of de Slack beantwoord worden. Maar, wij kunnen ons goed voorstellen dat u liever een keer op een goede en duidelijke manier persoonlijk op weg geholpen wordt. 

Juist daarom heeft Meester Bitcoin een speciale seminar opgezet. Tijdens deze groepsbijeenkomst wordt er door reeds ervaren crypto-experts uitleg gegeven over de eerste stappen die genomen dienen te worden om te starten met investeren. Let op, de bijeenkomsten gaan over het opzetten van wallets, het besef van veiligheid en risico's en het openen van een account op een exchange, maar er worden hier geen specifieke adviezen gegeven over het doen van investeringen in specifieke tokens / portfolio's. Wel wordt risico-management behandeld, een van de belangrijkste onderwerpen die aangestipt worden.

Wat kan het Meester Bitcoin team u bieden:
✓ Trainingen, cursussen en workshops
✓ Advies (strategisch en technisch)
✓ Research (strategisch en technisch)
✓ Maatwerk oplossingen

De eerstvolgende bijeenkomst: 
De eerst volgende bijeenkomst wordt georganiseerd op zaterdag 27 oktober, starttijd 10.00 uur. Tijdens het eerste blok van 2 uur wordt er vooral ingegaan op de basis van het hebben en handelen in crypto's. Vervolgens wordt er om 12 uur een lunch verzorgd, waarbij er alle tijd genomen wordt om vragen te beantwoorden die op dat moment aan tafel gesteld worden. Om 13.00 uur start het tweede blok van twee uur en wordt er ingegaan op risico-management, de basiskennis mbt het doen van technische analyses. Tenslotte praten we de deelnemers bij over de laatste nieuwtjes mbt de crypto wereld. 

Om 15.00 uur pakken we vervolgens een laatste kop koffie en sluiten we af. 

Klik hier om deel te nemen aan het seminar.

Heeft u vragen omtrent het seminar, of wilt u graag individueel geholpen worden, stuur dan een email naar info@meesterbitcoin.nl of vul het contactformulier in op onze website. Er wordt vervolgens spoedig contact met u opgenomen.